Merhabalar arkadaşlar..
2 yıla yakındır aracım yoktu,eski malzemeleri elden çıkardım..sistemi yavaş yavaş toplayayım dedim..
istediğim ürünleri aldım hemen hemen..
malesef dsp almayı çok istiyordum ama malumunuz piyasa ekonomi uçuk...aracı alırkende bir miktar borca girdim,sıfırı tükettim
imzamdaki ürünleri kullanıcam...sizden altyapı kablolamayla ilgili destek isteyeceğim...kullanan arkadaşlar,artı ve eksilerini yazabilir.farklı ürünler tavsiye edebilir...son mermiyide bunlara sıkıcam,o yüzden kaliteyi bozmak istemiyorum..ileriye dönükde olsun elimdeki malzemeler..ama kısıtlı bütçemi çarçur etmek istemiyorum....bütçem 10-15 arası olacak..taksitle alıcam..
dsp alabilseydim 4 yol aktif yapacaktım..ama şu an ana üniteyle 3 yol aktif yapmak mecburiyetindeyim..ilerde dsp almak planlarım arasında..o yüzden kaliteyide bozmak istemiyorum
arabayı 2 yıl kadar kullanıp,değiştirmeyi düşünüyorum...inşallah diğer araca dsp alabilirim
almayı planladığım ürünler
ana ünite : kenwood 358 (dsp ve 5v rca için)
güç kablosu : audison power flow 2 veya 4
rca : focal elite 5 (3 tanemi almam lazım)
audison st 250 (3 tanemi almam lazım)
audison bt6 550 (bu 3 çıkışlı)
hoparlör kablosu : focal elite es 4
audison s 212.2---ft 212---sl 212 (3ünden 1i)
kabel direkt 2*2,5 (amazondan alıcam)
purelink 2*2,5 (amazondan alıcam)
izolasyon : ctk standart veya premium
noise off bee veya standart (sadece ön kapıları yapıcam 5 adet yeterli heralde)
değerli yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum..saygılar
2 yıla yakındır aracım yoktu,eski malzemeleri elden çıkardım..sistemi yavaş yavaş toplayayım dedim..
istediğim ürünleri aldım hemen hemen..
malesef dsp almayı çok istiyordum ama malumunuz piyasa ekonomi uçuk...aracı alırkende bir miktar borca girdim,sıfırı tükettim
imzamdaki ürünleri kullanıcam...sizden altyapı kablolamayla ilgili destek isteyeceğim...kullanan arkadaşlar,artı ve eksilerini yazabilir.farklı ürünler tavsiye edebilir...son mermiyide bunlara sıkıcam,o yüzden kaliteyi bozmak istemiyorum..ileriye dönükde olsun elimdeki malzemeler..ama kısıtlı bütçemi çarçur etmek istemiyorum....bütçem 10-15 arası olacak..taksitle alıcam..
dsp alabilseydim 4 yol aktif yapacaktım..ama şu an ana üniteyle 3 yol aktif yapmak mecburiyetindeyim..ilerde dsp almak planlarım arasında..o yüzden kaliteyide bozmak istemiyorum
arabayı 2 yıl kadar kullanıp,değiştirmeyi düşünüyorum...inşallah diğer araca dsp alabilirim
almayı planladığım ürünler
ana ünite : kenwood 358 (dsp ve 5v rca için)
güç kablosu : audison power flow 2 veya 4
rca : focal elite 5 (3 tanemi almam lazım)
audison st 250 (3 tanemi almam lazım)
audison bt6 550 (bu 3 çıkışlı)
hoparlör kablosu : focal elite es 4
audison s 212.2---ft 212---sl 212 (3ünden 1i)
kabel direkt 2*2,5 (amazondan alıcam)
purelink 2*2,5 (amazondan alıcam)
izolasyon : ctk standart veya premium
noise off bee veya standart (sadece ön kapıları yapıcam 5 adet yeterli heralde)
değerli yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum..saygılar