Herkese merhabalar,
Neredeyse 8-10 aydır 3 yol aktif olarak kullandığım sistemimi yavaş yavaş güncellemek istiyorum bu yüzden deneyimleriniz benim için çok önemli ;
Şuan hali hazırda sistemim şu şekilde ;
Çevremde çok fazla bu işle ilgilenen insan olmadığı için farklı sistemler dinleme imkanım maalesef yok. Tabi bütçe olarak kısıtlı olunca hareket alanım daralıyor

Neredeyse 8-10 aydır 3 yol aktif olarak kullandığım sistemimi yavaş yavaş güncellemek istiyorum bu yüzden deneyimleriniz benim için çok önemli ;
Şuan hali hazırda sistemim şu şekilde ;
- Anaünite : Pioneer AVH-X8750BT
- İşlemci : Helix DSP.2 + Helix Director
- Comp : Focal PS-165 (Aktif)
- Subwoofer : Re Audio SR10
- Amfi : Audison SR5
- Alt yapı : Audison Connection
- İnakustik Star Hop. Kabloları
- Focal ER1 RCA (x3)
- Focal ER5 RCA (x1)
- İzolasyon : Wurth
Çevremde çok fazla bu işle ilgilenen insan olmadığı için farklı sistemler dinleme imkanım maalesef yok. Tabi bütçe olarak kısıtlı olunca hareket alanım daralıyor
- 3 yollu compenent takımı almak istiyorum. Midrange'n dome olması küçük hacimde çalması ve mümkünse off axis kurulumda sorun çıkartmaması birinci tercihim. Ürünü ikinci el bulup almayı hayal ediyorum. Ayırabileceğim bütçe maximum 3.000 TL
- 4 yol aktif için mecburen amfi ihtiyacım olacak. Elimdeki SR5'i satarak yerine 6 kanal + mono amfi(ya da 2 kanal) almak istiyorum. Bunda da SR5'i satarak 3000-3500 civarında bir bütçe ayırabilirim. Yine tercihim ikinci el ( alternatif olarak Hatta güçlü olmasından dolayı audison 5.1K + 2 kanal bir amfi almak ve bu 2 kanal amfi ile midwooferı, 5.1k ile subwoofer + midrange + tweeter beslemeyi de düşünüyorum. )