AKIN-87
Kayıtlı Üye
- Araç
- Opel
İtibar:
Selam arkadaşlar .Forumda gecenlerde arkadasın bırınden rca takımı aldım . İsmını unuttugum ıcın etıketleyemedım af buyursun . Öncelıkle samımıyetınden dolayı ona tsk edıyorum . Kendısı Denızlı'de elektronıkcı bı esnafa elındekı amhenol rca ve focal rca larını verıp ıstedıgı ölcude yapmasını ıstemıs. Arkadas gelısı guzel lehımleme yapmıs . Kardesımden urunlerı alırken rca'ların ıcıne bakacak vaktım olmamıstı . Daha sonra baktıgımda tahmın ettıgım gıbı
Sıradan elektrık kablosu lehımler gıbı özenmeden ıscılık . Ne bır ön lehımleme ne de pasta lekelerı vs. cogunlugu soğuk lehımdı. Arkadas rca larını satma sebebı parazıt oldugunu söyledı cok barız olmasada hıssedebılıyorum dedı. Şu esnafın işciliğine bakınız . Bılse arkadasın helix mosconı gıbı degerlı urunlerı kullandıgını gercı onlarıda hıc duymamıstır 
İlk resim öncesi . Daha sonra kendım 16 rca yı yenı bastan temızleyerek özenle topladım . Umarım ben de yasamam ama en azından ıcımde kalmayacak . Yakın zamanda deneyecegım . Tüm pazarımı aldı valla . Sıfırdan yapsam surmezdı bu kadar

İlk resim öncesi . Daha sonra kendım 16 rca yı yenı bastan temızleyerek özenle topladım . Umarım ben de yasamam ama en azından ıcımde kalmayacak . Yakın zamanda deneyecegım . Tüm pazarımı aldı valla . Sıfırdan yapsam surmezdı bu kadar

Moderatör tarafında düzenlendi: