Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tanıtım El yapımı RCA

• Konbuyu başlatan AKIN-87
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görüntüleme : 954

AKIN-87

Kayıtlı Üye
Araç
Opel

İtibar:

Selam arkadaşlar .Forumda gecenlerde arkadasın bırınden rca takımı aldım . İsmını unuttugum ıcın etıketleyemedım af buyursun . Öncelıkle samımıyetınden dolayı ona tsk edıyorum . Kendısı Denızlı'de elektronıkcı bı esnafa elındekı amhenol rca ve focal rca larını verıp ıstedıgı ölcude yapmasını ıstemıs. Arkadas gelısı guzel lehımleme yapmıs . Kardesımden urunlerı alırken rca'ların ıcıne bakacak vaktım olmamıstı . Daha sonra baktıgımda tahmın ettıgım gıbı :D Sıradan elektrık kablosu lehımler gıbı özenmeden ıscılık . Ne bır ön lehımleme ne de pasta lekelerı vs. cogunlugu soğuk lehımdı. Arkadas rca larını satma sebebı parazıt oldugunu söyledı cok barız olmasada hıssedebılıyorum dedı. Şu esnafın işciliğine bakınız . Bılse arkadasın helix mosconı gıbı degerlı urunlerı kullandıgını gercı onlarıda hıc duymamıstır :p
İlk resim öncesi . Daha sonra kendım 16 rca yı yenı bastan temızleyerek özenle topladım . Umarım ben de yasamam ama en azından ıcımde kalmayacak . Yakın zamanda deneyecegım . Tüm pazarımı aldı valla . Sıfırdan yapsam surmezdı bu kadar 🤓

öncesi.jpegsonrası.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
TRCarAudio.COM - Reklam

TP-Tarık

Moderator
Kayıtlı Üye
Adı
Tarık Akdeniz
Araç
Fiat

İtibar:

Ziyaretçi olarak maksimum görüntüleme limitine ulaştınız. Daha fazlasını görmek için sitemize kayıt olunuz veya giriş yapınız.

AKIN-87

Kayıtlı Üye
Araç
Opel

İtibar:

Ziyaretçi olarak maksimum görüntüleme limitine ulaştınız. Daha fazlasını görmek için sitemize kayıt olunuz veya giriş yapınız.

AKIN-87

Kayıtlı Üye
Araç
Opel

İtibar:

TP-Tarık

Moderator
Kayıtlı Üye
Adı
Tarık Akdeniz
Araç
Fiat

İtibar:

AKIN-87

Kayıtlı Üye
Araç
Opel

İtibar:

Burhan16

Kayıtlı Üye
Araç
Fiat

İtibar:

Forumda daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap