Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

usanmaz01

Yönetici
Gold Üye
Katılım
26 Haz 2018
Mesajlar
5,430
Çözümler
8

İtibar:

Merhaba Arkadaşlar

TRCarAudio.Com olarak forum sitelerinde bir ilk olacak yeni bir yapılanmamızı sunmaktan gurur duyarız.

TRCarAudio.Com Sanal POS Ödeme Çözümleri

Uzun yıllardır sektörde bildiğiniz gibi Sahibinden diye bir site var ve bu site GET adını verdiği Güvenli e-ticaret sistemi diye bir sistem kullanıyor. TRCarAudio.Com olarak ödeme kolaylığı sağlamak maksadıyla GET (Güvenli e-ticaret) İlan projemizi yayına almaya karar verdik.

GET sistemi uzaktan alışveriş işlemleri için kullanılmakta ve temel prensip olarak alıcı ve satıcıyı koruma amacıyla var olan bir uygulamadır.

GET Nedir?

Alıcı iseniz: Satın aldığınız ürünün almak istediğiniz şey olduğunu bilmek istersiniz veya en azından sağlam bir ürünün elinize geçmesini beklersiniz. GET sistemi de siz bu ürünü kontrol edip onay verene kadar ödediğiniz parayı satıcıya aktarmaz. Böylelikle siz satın alma işlemini onaylayana kadar paranız güvende olur.

Satıcı iseniz: Alıcı ile aranızda elektronik bir sözleşme imzalanır. Böylelikle gönderdiğiniz ürün açısından bir sıkıntı yaşarsanız veya alıcıyla farklı bir probleminiz olursa, örneğin sizin tam olarak doğru bir ürün göndermenize rağmen alıcı aksini iddia ederse Alıcı ile bir sözleşmeniz olacaktır ki bu sözleşmenin içerisinde ilan sayfanızın resmi, sattığınız ürüne ait bilgiler ve eğer ilana resimleri eklediyseniz o resimler yer alacaktır.

Her iki taraf için de güvenli bir yöntem olan Sahibinden sitesinin kullandığı GET özelliği, günümüzde pek çok büyük veya küçük alıcı ile satıcıyı buluşturan sitede yer almakta. Tabi ki her site bu sistemi kendine göre farklı bir şekilde adlandırmış durumda. Örneğin Sanal Pazar bu sisteme Cep Bekçisi adını vermiş...


GET sistemimiz yapım aşamasında olduğundan konu ile alakalı geniş bilgilendirme ilerleyen zaman içerisinde yapılacaktır.

GET İLAN bölümünü incelemek isteyenler SMS ONAYI yapmaları ve aşağıda görselde belirtilen kategoriye giriş yapmaları gerekmektedir.

1.png



Örnek GET İLAN

1.png

2.png
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.